Spökena på Kråkinge slott

Hej på er,

Efter att ha varit i kontakt med bokförlaget Sanoma och författaren Mia Söderberg och fått godkännande till att använda hennes bokserie Spöken på Kråkinge slott har vi idag påbörjat ett miniprojekt. Eleverna kommer att spela in en ljudbok till den första boken, Bland rustningar och spindelväv. Inläsningen börjar på fredag v 42 och elever har fått 1-2 sidor att träna in tills dess. Eleverna behöver träna på att kunna läsa sidan/sidorna med flyt och inlevelse. De behöver läsa samma text flera gånger. Vissa har mer att läsa, andra har mindre. Eleverna har själva fått önska mängden. De elever som varit sjuka idag får sina sidor på måndag, vi har inte glömt er. 🙂

När inläsningen är klar kommer vi att låta elever i yngre årskurser att få möjlighet till att ta del av boken som lite uppladdningen inför Halloween. Författaren Mia var glad över att bli tillfrågad och önskade även att få ta del av resultatet. Spännande!

Trevlig helg 🙂
Hälsningar Amanda

Ps. Glöm inte simkläder på måndag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Spökena på Kråkinge slott

  1. Frida Lönnberg skriver:

    Väldigt spännande projekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *