Författarsvar!

EXTRAINLÄGG

Nu är inläsningen av Spökena på Kråkinge slott klar. Alla klassens 24 elever gjorde en toppenbra insats och det var en ära för mig att sitta med var och en i lugn och ro vid inspelningen. Författaren fick ta del av resultatet och vi fick idag ett uppmuntrande mail av henne.

Under kommande dagar kommer eleverna i årskurs tre att lyssna på ljudboken. Jag tänker att jag också skickar en länk till er via mail och låter ljudboken ligga kvar under höstlovet -för den som vill. Det är endast de med länk som har möjlighet att ta del av den. Kanske finns det några småsyskon eller annat småfolk i närheten av eleverna som vill kika. Min dotter ÄLSKAR den… Vilket har gjort att jag har sett den om och om igen, kanske alldeles för många gånger… 😉

Ha det fint!
/Amanda och 4C

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *