Tack för i år och God Jul!

Hej på er, en sista gång 2021.

Nu avslutar vi denna terminen och tackar för oss. Eleverna har gjort stora framsteg under året. De har också mött flera utmaningar och är välförtjänta av lite julledigt. Hoppas att ni får fina dagar tillsammans och att eleverna laddar om inför den 11 januari!

Tack snälla för den jättefina julgåvan från klassen. Fantastiskt fint! 🙂 Tack också för det förtroende ni ger mig och mitt team, då vi arbetar med era barn!

Här följer ett bildspel från de sista veckorna av terminen och av deras fantastiska framsidor till Kråkslottet. Eleverna har arbetat med Kråkslottet sedan i september och samtliga är färdiga och har fått ta hem sina texter. De har skrivit, de har slitit, de har bearbetat sina texter och gjort ett fantastiskt jobb! 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Ta hand om varandra!
God Jul och Gott Nytt År!

/Amanda

 

 

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.