Hälsningar från ett luftigt klassrum…

Under en veckas tid hann frånvarolistan var någorlunda som ”vanligt”, men under v.3-4 har det varit luftigt i klassrummet. Jag hoppas att ni som är hemma mår ok, trots omständigheterna, och att ni snart är redo för skolan igen.

Idag har en politiker mött Klöxhultsskolans elevråd angående frågor rörande skolbiblioteket. Förhoppningsvis ska detta leda till att vi, iallafall, under vissa dagar/vecka får ett bemannat skolbibliotek. Det återstår att se.

Sedan den 17 januari har vi samlat poäng i DigiPuls. Ett projekt som uppmuntrar rörelse, både på lektioner och raster. Klassen samlar tillsammans poäng och vi ska sedan ta oss till handelsplatsen för att delta i Digipuls aktiva utställning. https://digipuls.se/vad-ar-digipuls/ Idag på idrotten samlade klassen 500 poäng genom att svettas i en hinderbana.

Patrik beslutade idag att plocka bort två sidor i SO-läxan till tisdag. Sidorna som gäller till tisdag är 126-129.

I hopp om att fler är tillbaka på måndag!
Trevlig helg,

//Amanda

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *