Maj

Hej på er,

Terminen springer iväg och vi har fullt upp. Eleverna säljer och pantar för att tjäna ihop pengar till klassresan. Om det är någon som behöver något utskrivet till försäljningen är det bara att säga till. 🙂

Denna vecka har vi varit på besök på Fenix. Fenix är en ungdomsgård för elever från årsk 6. Fritidsgården ligger bredvid stora biblioteket och är öppen för häng till hösten. Eleverna i femman får dock tjuvstarta genom att delta på olika aktiviteter under sommarlovet. De är också inbjudna till Afterschool den 3 juni. Personalen gav eleverna och deras vårdnadshavare tips om att följa Fenix på instagram (fritidsgardenfenix) och att ladda ner ungdomsappen. Info om hur man gör detta finns nedan i bildspelet eller också på den lapp de får hem (imorgon, fredag).

Idag har vi spenderat en stund på Norregårds kyrkogård. Där har vi bland annat spelat kubb, UNO, hängt vid dammen och käkat lunch.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi har några prov/förhör kvar innan sommarlovet men också en hel del roligheter inplanerat.

25 maj Skoljogg och matteprov kap 2

26-27 maj LEDIGT

31 maj teater för eleverna

2 juni KM för de elever som vill och ska delta

3 juni eng-prov och fritidsresa för elever på fritids

6 juni LEDIGT

8 juni – Växjö
Älmhult-Växjö 8.02 (skoldagen börjar på stationen 7.45)
Växjö-Älmhult 14.06-14.52 (skoldagen avslutas på stationen när vi kommer till Älmhult. De elever som ska till fritids får sällskap av personal tillbaka till skolan. Kontakta mig om det blir strul för de elever som åker buss.)

10 juni Skolavslutning 8.00-11.00

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *