September

Hej på er,

Dagarna rullar på och vi har redan kommit in i september. Vi jobbar på med olika arbetsområden och har nu kommit igång i alla olika ämnen. Det märks att eleverna har blivit sexor nu och de har lättare för att hitta arbetsro. Dock får vi fortfarande ha diskussioner (förmaningar) om att rasten börjar utanför skolans dörrar, inte i korridorerna, om att det inte behöver ta tre till fyra minuter att plocka upp rätt böcker, att hålla sig till ämnet och inte ställa frågor utan syfte och att det inte ska bli ”high life” vid någon övergång mellan olika uppgifter. Vi jobbar på och det går åt rätt håll. Det är viktigt att vi tar till vara på all lektionstid vi har nu, under sista året på Klöxhultsskolan. Det får ni gärna prata om, även hemma.

Idag har vi också pratat om en forskningsstudier som pekar på att det inte går att le och hålla andan samtidigt.

Testade du? Jag bara skojade. Det går faktiskt att le och hålla andan samtidigt. Det finns nog inte ens en studier, men alla elever log och det blev ett bra avslut på denna veckan.

Här kommer några bilder från vårt Trailer-arbete, vår naturdag i Bökhult och någon från när vi jobbat med anpassningar i naturen i NO.

 

 

Ha en fin helg!
/Amanda

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *