Lite blandat

Hej,

Det rullar på i 6C. Arbetsområden avslutas och nya startas. Det är mycket som fungerar bättre och bättre för klassen, både i och utanför klassrummet. De senaste två veckorna har arbetsron, märkbart, förändrats till det bättre. Vi har fokuserat på framgångsstrategier och diskuterar ofta vikten av att utnyttja lektionstiden och att ge varandra en chans till att kunna fokusera på sitt. Dock har några fortfarande en bit att vandra, men vi vandrar mot målet tillsammans. Utvecklingssamtalen är igång och det känns meningsfullt att, i lugn och ro, diskutera med eleverna och er vårdnadshavare – både det som är bra och det som behöver förbättras.

Vi har startat upp två schackklubbar under veckan och fjorton elever anmälde sitt intresse och kommer bidra med två lag till yes2chess 6an som går av stapeln under vårterminen 2023. Jag verkar inte ensam om att tycka att det känns roligt och spännande. Nu är det mycket schacksnack som cirkulerar.

10-16 oktober kommer vi på Klöxhultsskolan ha extra fokus på ”stopp min kropp”. Se mer info i bifogat dokument från kurator och rektorer.  stoppminkroppveckan_brevmall_info_vardnadshavare

Trevlig helg!
Hälsningar

Amanda

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *