Välkomna till VT23

Hej på er,

Julens ledighet är nu slut för en del av oss. Eleverna har någon dag kvar. Jag hoppas att ni haft det bra och kunnat njuta av lite tid tillsammans. Det har verkligen jag kunnat och känner mig nu redo. Det är självklart med blandade känslor som vårterminen drar igång, men även om det kan kännas tungt att vakna tidigare till ljudet av väckarklockan kan det också kännas skönt att återgå till rutiner, vardag, kollegor och klasskompisar. På onsdag, 8.00, startar vi upp sista termin tillsammans på Klöxhultsskolan. Liksom tidigare terminer kommer den att vara fylld av roligheter, utmaningar, framsteg, lärorika möten, skratt och tårar. Till sommaren är eleverna förhoppningsvis väl förberedda för att lämna och flyga ifrån Klöxhultsskolan.

Eleverna har fått sina första betyg och dessa är vi öppna till att förklara. Utvecklingssamtalen kommer att ligga runt sportlovet, vecka 8. Jag kommer att maila ut tider för utvecklingssamtalen framöver. Även den här gången erbjuds ni möjlighet till att välja om ni vill komma till skolan eller ”mötas” via Teams.

Under våren genomförs resten av de nationella proven. Förhoppningsvis är samtliga elever på plats vid dessa tillfällen.

Vecka 11, tisdag och torsdag: Svenska
Vecka 13, tisdag och torsdag: Engelska
Vecka 17, tisdag och torsdag: Matematik

För mer info om de nationella proven: https://www.skolverket.se/undervisning/grundskolan/nationella-prov-i-grundskolan/provdatum-i-grundskolan

Likt tidigare: hör av er om det skulle vara något!

Ha en fin dag,

Hälsningar
Amanda

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *