Snart sportlov!

Hej på er,

Jag hoppas att allt är fint där hemma. Här kör vi på i vanlig takt. Veckorna springer förbi och vi är snart framme vid sportlovet. Det börjar bli ljusare och ljusare ute och det känns välbehövligt. Flitens lampa lyser ofta i 6C och arbetsron blir bättre och bättre. Tiden kvar på Klöxhultsskolan är inte så lång och det gäller att vi utnyttjar den, så att gänget är så förberedda som möjligt för högstadiet. Idag har en av mentorerna från Linnéskolan besökt oss och informerat om bl.a hur det fungerar där, om personal på skolan, om att både friheten och ansvaret kommer öka, om lite olika regler och om hur ett schema kan se ut. Eleverna hade många kloka frågor och skötte sig fint.

Vi har jobbat med en film under veckan och kommer att se slutet imorgon. I början av veckan kom frågan upp om de får ta med sig fika till fredagens frittisch. Detta har jag godkänt och flera har säkert redan sagt till hemma eller fixat på egen hand. Det är såklart inget måste, utan helt valfritt.

v.9 
Måndag/onsdag: Musikuppgift ska vara klar.
Onsdag: Bilduppgift ska vara klar

Önskar eleverna ett fint sportlov!
/Amanda

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *