Info om: Lund och skoljogg

Lund 23/5

Vi åker tillsammans med 6A och 6B till Lunedagarna i Lund. Samling 7.20 (!!!) vid portalen. Där får eleverna packa med en varsin baguette, dricka och frukt. Detta får de av skolan och ska tas med. Medtag egen fika. Bussen avgår 7.30 och väntas vara tillbaka vid Klöxhultsskolan runt kl 17.00. Tiden får de sedan kompa ut på skolavslutningen, då dagen slutar tidigare än vanligt. Vi hoppas på en fin dag tillsammans!

/Amanda och Team6

Skoljoggen 1/6 Info från idrottslärarna:

1 Juni är det dags för skoljogg igen.  F-2 springer ”genvägen” och 3-6 springer ”tvärsom”. Personal från 4-6 står ute i spåret för att hjälpa eleverna. Vi samlas på grusplanen 08:45 för en gemensam uppvärmning (skolan börjar som vanligt kl 8.00 denna dag). Efter uppvärmningen gör sig 3-6 redo. När de har sprungit iväg startar vi F-2, detta då det blir lugnare för F-2 i spåret.

När eleverna kommer i mål får dem ett glas saft.

Vi hoppas på en fin skoljogg med rörelse och glädje i fokus.

Mikael & Robin

 

 

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *