Slutspurt av Klöxhultstiden

Hej på er,

Nu är tyvärr schackresan slut, men en stor eloge till alla som bidragit och kämpat hårt. Det ena laget blev topp 16 av sjätteklassare i Sverige och det andra tog sig till topp 8. Jag är stolt över dem och även stolt över alla klappar de fick på axlarna efter förlusten. Bra jobbat!

Vi är verkligen i slutspurten av Klöxhultstiden för eleverna nu och behöver hålla ut någon vecka till innan tempot sjunker ytterligare. 15 skoldagar kvar och flera av dem är fyllda med annat än skolan, som tex en färd till Huseby Bruk, KM, skolresa och skolavslutning. Det känns fint att kunna sänka kraven i slutet och kunna fokusera ännu mer på att ha kul tillsammans. Det är med blandade känslor vi närmar oss den 16 juni, även blandade känslor hos mig. Vi har tagit oss igenom mycket tillsammans under dessa tre år. Åren har bestått av utmaningar, ack så många framsteg och härliga stunder.

Under veckans gång besökte vi Lunedagarna i Lund. Det var en fin och spännande dag där vi bjöds på Laser- och fysikshow, biologishow och kemishow. Vi bjöds bland annat på eld, smällar, ljus och farliga djur.

Till nästa vecka, v.22: 
Onsdag: sista provet i SO
Fredag: sista provet i NO: Biologi s.108-113

I helgen bjuds vi på Älmhultsfestivalen och vi ses kanske i vimlet!

Ha en fortsatt fin dag,
Hälsningar
Amanda

 

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *