De två sista veckorna

Hej på er,

Hoppas att allt är bra med er. Långhelgen väntar på eleverna i 6C. Vi hade en fin dag på Huseby Bruk igår och vädret var på vår sida. Klassen fick beröm av pedagogerna som mötte upp oss, trevliga och engagerade i de uppgifter de fick. Vi fick ta del av fakta om både Huseby Bruks historia och aktuell forskning, samt lösa mysterium och skapa i makerverkstaden. Som pricken över i:et bjöds alla på glass.

Här kommer info om våra två sista veckor. Det är en hel del på gång och mycket att hålla reda på. Efter sexornas önskemål kommer tre spex-dagar att inträffa. Klasserna har röstat om vilka tema de tre olika dagarna ska ha. Eleverna väljer själva hur mycket de vill klä ut sig och spexa till det. Det får såklart inte vara stötande, kränkande eller olämpligt. Jag lämnar med glädje över ansvaret till er om att bedöma vad som är ok. 🙂

Vecka 23

Måndag: Klämdag – ledigt

Tisdag: Sveriges nationaldag – ledigt

Onsdag: Idrott. Betygen sätts.

Torsdag: KM för de som ska delta. Resten har undervisning på skolan.

Fredag: Spex – ”Första bokstaven”. Extrainsatt HKK. Övning inför skolavslutning. Fritidsresa för flera av klassens elever.

 

Vecka 24

Måndag: Spex – ”Kommit fel”. Övning inför skolavslutning. Idrott.

Tisdag: Besök på Linnéskolan 9.00-12.00, information har skickats ut separat tidigare. Klassträff, information har vidarebefordrats i mail.

Onsdag: KLASSRESA TILL SKARA SOMMARLAND

Torsdag: Spex –  ”Yrke”. Övning inför skolavslutning. Chill.

Fredag: Skolavslutning. Välkomna vårdnadshavare! Vi hoppas på ett toppenavslut, tillsammans!

 

Vi hörs!
/Amanda

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *