DigiPuls

Wow, vilken eftermiddag vi hade på DigiPuls-utställningen igår. Efter ca 40 minuters promenad var vi framme vid Handelsplatsen och möttes av två instruktörer som gick igenom vad som skulle hända. Vi alla fick puls-&stegklockor och sedan var det bara att köra igång. Alla skötte sig exemplariskt och det var fantastiskt att vara med om. Både rörelsen, tempot, fokuset och samarbetet var högt. Tummen upp till detta gäng. Eleverna fick i mindre grupper testa på åtta olika stationer. Vi som skulle tillbaka till skolan är tacksamma för att det fanns plats i bilar till oss, då regnet öste ner vid 14.00.

Ni ska veta att det finns ett fantastiskt team runt 5C som snabbt ställer upp med allt från att hänga med på utflykter, köpa fika, stötta upp och finnas för eleverna. Det är en bidragande faktor till att vi, bland annat, har möjlighet att delta på aktiviteter likt denna! 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Meddelande från idrottslärare Mikael: Imorgon är det teori på idrotten. Lektionen kommer att hållas i klassrummet. Inga idrottskläder behövs. 🙂

Ha en trevlig kväll,

Hälsningar
Amanda

 

Det här inlägget postades i lektioner, äventyr och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.